gallery/embrace logo

De Embracedoek

De omslagdoek ter bescherming voor vrouwen met borstkanker

 

Voor een beetje zekerheid in een onzekere periode. Voel u beschermd door de omhelzing van deze superzachte omslagdoek.

De Embracedoek is een omslagdoek voor vrouwen met borstkanker. In deze moeilijke periode kun je je erg kwetsbaar voelen. Veel onderzoeken, behandelingen en gesprekken vinden plaats met ontkleed bovenlichaam. De Embracedoek is een omslagdoek van zeer zacht materiaal voor vrouwen met borstkanker. Zij moeten tijdens onderzoeken en gesprekken vaak hun bovenlichaam ontkleden. Dat geeft een kwetsbaar, ongelijkwaardig en naakt gevoel; juist op die momenten die zo belangrijk zijn. De patiënt kan de doek in één beweging omslaan. Door naden op de schouder zakt de doek niet af. De Embracedoek omarmt - vandaar embrace - de patiënt voor, tijdens en na ieder onderzoek of behandeling.

Wordt iemand in uw omgeving met borstkanker geconfronteerd, dan is het ook een heel mooi gebaar om deze omslagdoek cadeau te geven. De Embracedoek zegt dan alles waar woorden tekort schieten.

‘Het gaat erom dat je jezelf in een kwetsbare situatie een beetje sterker voelt’ 

gallery/embracedoek sign off

De Embracedoek is standaard verkrijgbaar in de kleuren roze, lila, donkerrood en donkerblauw en kost € 24,95 (inclusief 21% BTW), exclusief verzendkosten.