Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen
U bent hier: Home / Gastenboek

Gastenboek

Enkele reacties van onder meer tevreden artsen en patiënten!

"Prachtige doek, vooral het verhaal erachter. Complimenten voor de naam Embrace"

Een van onze patiënten


 

"Ik vind het helemaal geweldig, dat u hier de aandacht op vestigd! Dit geldt niet alleen voor borstkankerpatienten, maar voor alle patienten die een algemeen lichamelijk onderzoek moeten ondergaan. En wat denkt u van alle dames die een gynaecologisch onderzoek moeten ondergaan en in afwachting van de onderzoeker alvast onbedekt in de beugels zijn gepositioneerd?

Het is mij een grote gruwel!"

D.M.M. Edens-Schipper, oogarts, PEINS "Nooit zo over gedacht. Toen ik als patiente (in 1970) in California USA bij een arts voor gynaecologisch onderzoek was, moest ik verplicht zo'n steriel jasje aan? Ondanks mijn commentaar, dat dat niet nodig was en alleen maar extra "laundry" zou opleveren.

Ook was je nooit met de arts alleen!! Hebben ze daar dan toch meer mensenkennis of empathisch vermogen? Of was het een kwestie, dat wij nog zeer prijsbewust werden opgevoed?

Een prijzenswaardig initiatief dus, vooral ook omdat de aandacht erop wordt gevestigd! Succes ermee."

C.J. Dijkmeijer-Voermans, jeugdarts n.p., DRONTEN


 

"Wat een geweldige uitvinding, de embracedoek als ontvangen van de mammacare verpleegkundige en gebruikt tijdens diverse scans en vooral bij alle bestralingen bij de radiotherapie! Je voelt je een stuk minder opgelaten en vooral minder 'naakt' tijdens het stukje wandelen naar de behandelruimte.
Ideaal, daar is over nagedacht!"

Een van onze patiënten

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme